Belangstelling?
Schrijft u zich in via de website
We houden u op de hoogte

Het project

Aan de Vlaardingerdijk in Schiedam ontwikkelt Heembouw samen met WOH een bijzonder wooncomplex Let’s go West. Een markant gebouw bestaande uit twee woontorens. De drie bovenste woonlagen van beide torens gaan in verkoop. Dit zijn in totaal 30 appartementen. De overige 119 woningen zijn (middel)dure huurwoningen. Op de begane grond komen diverse voorzieningen zoals een brasserie/lunchroom en een vers/ supermarkt.

Woonbeurs Rotterdam 16 en 17 maart

De Woonbeurs Rotterdam + regio komt er weer aan. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 in het WTC, hartje stad (Beursplein 37). De Woonbeurs is vooral een evenement met nieuwbouwprojecten (koop en huur) in Rotterdam en regio. Maar er is ook financieel advies en informatie over zelfbouw, over duurzaam wonen en over wijken en regiogemeenten. De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur gratis toegankelijk. Let's go West is ook tijdens de woonbeurs aanwezig. Kom gerust langs om de laatste stand van zaken te horen.

Belangstelling

Heeft u belangstelling in het project? Schrijft u zich dan in, zo wordt u over de verdere ontwikkelingen van dit project op de hoogte gehouden.

Aan de inhoud en afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend